Cacaoceremoni
Under hösten erbjuder vi två underbara tillfällen med cacaoceremoni. I en varm, mjuk atmosfär och i cacaoceremonins famn stillar vi våra sinnen och öppnar oss för vad jag upplever just denna gång. Cacao har använts som plantmedicin i många tider och bidrar till att öppna våra hjärtan, öka kontakten med vår inre essens och Moder Jord. När vi druckit cacaon dansar vi vår egen fria dans, innan vi sätter oss i ring och den som vill, får dela något från sin upplevelse.
(Vid högt blodtryck, graviditet och användning av antidepressiva medel avråds deltagande. Drick gärna inte kaffe/te med koffein samma dag innan ceremonin.)
Plats: Centralvägen 15, Åkersberga
När: Lördag 30 september - Mother Earth
Lördag 18 november - Father Sky
Båda tillfällena kl.10 - senast kl.13.
Pris: 500 kr/tillfälle
Ledare: Pärla och Nadia
Boka: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/parlas-energiterapi-39756/cacaoceremoni-frigorande-dans-endast-30-9-2411692

Energikväll
Sista onsdagen varje månad kl.19.00-20.30
Välkommen till ett andrum i vardagen. En stund att genom guidad meditation få sjunka in i dig, vara i kontakt med ditt inre andliga rum, öppna ditt hjärta och höja din energifrekvens.
Vi möts i en mjuk, varm, tillåtande gemenskap. Vi tar änglakort och har en kortare delning. Samtalar om något som berör livet, vår väg till högre medvetenhet och förmåga till mer ljus och kärlek. Sedan följer en guidad meditation som leds av Pärla.

Plats: Centralvägen 15, Åkersberga
Pris: 200 kr/tillfälle
Ledare: Pärla
Nästa onsdag 27 september
Datum: 30/8, 27/9, 25/10, 29/11, 27/12 (med nyårstema.)

Bok-projekt "När jag var i himlen"
Jag har skrivit en bok om resan vi gör in till oss själva, att se livet ur ett högre perspektiv och om att omvandla det som gör ont till kärlek. En bok om att omvandla grodperspektiv till högre perspektiv. En bok om att omvandla rädsla till kärlek. Nu har du chansen att förköpa boken. Det ökar chansen att den kommer i tryck.
Läs mer och förköp:
https://www.kickstarter.com/projects/parlahakans/nar-jag-var-i-himlen

Helgretreat: "Följ din inre kompass"
En helg med utrymme att vara med dig själv och tid att lyssna inåt. I en mjuk och tillåtande miljö får du möjlighet att utforska din själsväg, se vart den vill föra dig och lyssna till ditt hjärtas längtan.
Dans, meditation, pilgrimsvandring, breathwork, astrologi, delning.
Plats: Vavivagården, Årdala, Sparreholm www.vaviva.nu
När: Fredag 20/10 kl.17.00 - söndag 22/10 kl.16.00.
Pris: 4 800 kr inklusive kurs och helpension med vällagad vegetarisk mat.
Early bird: 300 kr rabatt vid anmälan och betalning före 2023-08-31
Ledare: Pärla, Christina, Diana och Mia.

Grundutbildning energimedvetenhet/healing
Om du längtar efter att öka din energimedvetenhet, förstå mer om dig själv och hur du kan skapa det livet du längtar efter. Då är detta en spännande energikurs som kommer att fördjupa din förståelse och kunskap om både dig själv och det mänskliga energisystemet. Vi är så mycket mer än en fysisk kropp. Vår fysiska kropp består av ett komplext energisystem. När vår energi flödar och är i balans mår vi bra, har en stark hälsa, harmoniska relationer och naturlig kontakt med vår intention och andlighet. När vår energi är blockerad känner vi av det på alla plan, fysiskt genom olika symtom, mentalt genom förvrängda tankemönster och känslomässigt genom stressade känslor.
Den här helgen kommer du att lära dig hur du kan balansera din egen energi genom olika energiövningar och energitekniker. Du kommer att få lära dig en grundläggande energibehandling för att frigöra energimässiga blockeringar. Efter helgen kommer du att kunna använda och praktisera energibalansering både på dig själv och andra.
När: lördag 25 – söndag 26 november Tider: kl.09.00 - 17.00
Plats: Centralvägen 15, Åkersberga Lärare: Pärla Håkans
Pris: 2 950 kr
Anmälan till: Pärla 070-369 12 73 eller parla@levandehelande.se eller fyll i kontaktformuläret här på hemsidan.

Till alla ovan nämnda kurser och events kan du anmäla dig genom att kontakta Pärla 070-3691273 eller parla@levandehelande.se eller fyll i kontaktformuläret här på sidan.

Välkommen till en innerlig och inspirerande höst!