"När jag var i himlen"
Jag har skrivit en bok som heter "När jag var i himlen". Nu har du chansen att förköpa den på Kickstarter. På så vis ökar chansen att den kommer i tryck.

"När jag var i himlen" är en rolig, lättläst och pedagogisk bok om att se livet ur ett andligt perspektiv och om livet som människa. Boken är född ur egna erfarenheter och upplevelser. I boken blandar jag minnesbilder från himlen (jag kommer ihåg när jag var i himlen) och upplevelser av att vara människa på jorden, med vardagliga frågor som dammråttors varande eller icke varande och upplevelser som mitt möte med utomjordingar. Denna bok uppmuntrar dig som läsare till att känna efter själv, lyssna inåt och uppleva livet. Livet, som är en fantastisk möjlighet som vi alla har chansen att göra det bästa möjliga av. När jag var i himlen är en bok om resan vi gör in till oss själva. Det är en bok om hur man kan se livet ur ett andligt perspektiv. Det är en bok om att omvandla våra sår till en möjlighet till större kärlek. Det är en bok om att ta ner himlen till jorden tills vi dansar våra liv i samma mjuka, fria kärlek som vi gör när vi är i himlen.
Det finns redan två förlag som vill ge ut boken genom hybridutgivning. Det är därför jag erbjuder dig att förköpa boken. Får jag in tillräckligt mycket pengar kommer boken att tryckas. Så bidra gärna till det genom att förköpa "När jag var i himlen" på följande länk: https://www.kickstarter.com/projects/parlahakans/nar-jag-var-i-himlen

För att förköpa:

  1. Gå in på länken ovan.
  2. Välj vilken "reward" du vill t.ex. Bok 229 kr hämta i Åkersberga.
    3.Fyll i namn, mejl och lösenord, vilket blir ditt konto på Kickstarter.
    4.Lägg in dina betalningsuppgifter och bekräftar köp. Du debiteras inte förrän projekttiden är slut, vilket är i början av oktober. Är det tillräckligt många som förköper, debiteras ditt konto, eftersom du då är garanterad att få boken du beställt. Annars går köpet tillbaka.
  3. Uppnår projektet sitt mål blir boken tryckt och du kommer få boken på det vis du valt.
    Tycker du det är krångligt eller inte vill betala via Kickstarter? Smsa mig Pärla på 070-369 12 73 och skriv att du vill fököpa boken "När jag var i himlen" för 229 kr (eller mer). Ange ditt namn och kontaktuppgifter. Swisha din summa till 070-369 12 73, så lägger jag in det på Kickstarter i mitt namn. Du får boken när den trycks.