Hela Jag är en kurs som vänder sig till dig som är intresserad av din personliga utvecklingsresa. Den passar dig som är dagledig och vill vara i en miljö där du kommer nära dig själv, lika väl passar den dig som är långtidssjukskriven eller lider av trötthetssyndrom. Denna kurs är en resa för att komma närmare dig. Här får du vara i en varsam, mjuk miljö och lyssna inåt. Hur har jag det i mitt liv idag? Vad behöver jag för att må bra? Vad längtar jag efter? Hur kan jag stärka min självbild? Hur kan jag arbeta med att älska mig själv? Jag guidar dig i alla övningar. Övningarna har en röd tråd inspirerade av Energiterapi, Dansa För Livet och Rosenmetoden. Under dessa pass möts vi i dagens tema, har rörelse till musik där du rör dig på dina villkor (se "Dansa för Livet" nedan), har avspänningsövning och delning i gruppen. Vissa tillfällen tar vi hjälp av tapping, energiövningar som balanserar och ökar ditt energiflöde, mjuka andningsövningar eller ritar/skriver med färgpennor. Inga förkunskaper behövs, men en öppenhet inför att lyssna inåt. Denna kurs och energiterapibehandlingar/djupgående energimassage är bra komplement till varandra.

Kurs hösten 2022

När: Fredagar klockan 09.00-11.00
Start: Fredag 2 september
Terminens sista tillfälle: Fredag 2 december, uppehåll v.44
Pris: 2500kr Du som omfattas av FAR (Fysisk Aktivitet på Recept) ges 20% rabatt
Anmälan och kontakt: parla@levandehelande.se

Dansa för Livet

Dansa för Livet är rörelse till musik i medveten närvaro. En stund där hela du får plats; kropp, känslor och tankar. Syftet är att landa i dig, lyssna inåt och få en upplevelse av hur det känns i dig just nu. Utifrån vad temat och musiken väcker i dig rör du dig fritt till musiken. Musiken kan vara snabb och inspirera till snabba, stora rörelser eller lugn och stillsam. Precis så som livet är! Inga förkunskaper behövs.