Dansa för Livet är rörelse till musik i medveten närvaro. En stund där hela du får plats; kropp, känslor och tankar. Syftet är att landa i dig, lyssna inåt och få en upplevelse av hur det känns i dig just nu. Utifrån vad temat och musiken väcker i dig rör du dig fritt till musiken. Musiken kan vara snabb och inspirera till snabba, stora rörelser eller lugn och stillsam. Precis så som livet är!

Detta pass är fantastiskt för dig som tycker om att röra dig till musik och som samtidigt är intresserad av att få en stund i nära kontakt med dig själv.

Kurs hösten 2021

Måndagar klockan 19.00-20.15
Start: måndag 6 september
Terminens sista tillfälle: måndag 6 december, uppehåll v.44
Pris: 1200kr/5 tillfällen Vid betalning av hela terminen samtidigt: 2300kr/13 tillfällen
Anmälan och kontakt: parla@levandehelande.se

Upplägg av ett pass

Vi börjar med att sitta i ring och Pärla berättar om dagens tema. Därefter rör vi oss till musik likt beskrivningen ovan. För att kunna lyssna inåt lättare och dessutom känna oss trygga i att ingen tittar på mig när jag rör mig, så blundar vi när vi dansar. Exempel på teman är "Kontakten med mig själv får mjukna", "Mitt hjärtas längtan", "Det finns en mening". Efter dansen har vi avslappning till lugn musik. Vi avslutar passet med att vi sitter i ring och alla får dela någonting ifrån sin upplevelse i dansen.